Vorige week werden bij IVAGO 7 nieuwe VDK afvalperswagens in dienst genomen. 2 voertuigen werden uitgerust met een laadbak van 15m³ en een volautomatische VDK CB DUAL containerbelading. Daarnaast werden beide voertuigen ook uitgerust met een Welvaarts totaalweegsysteem. De chassis zijn MERCEDES-BENZ ECONIC CNG’s en werden geleverd door MERCEDES-BENZ GENT. De andere 5 voertuigen werden uitgerust met een laadbak van 20m³ en eveneens met een volautomatische VDK CB DUAL containerbelading. De containerbelading werd uitgerust met een containeridentificatiesysteem van SULO. Deze chassis zijn SCANIA CNG’s en werden geleverd door SCANIA BELGIË.

Deze vrachtwagens zijn tevens ook de eerste CNG-vrachtwagens die bij IVAGO in gebruik worden genomen. IVAGO kiest hiermee ook definitief voor de vergroening van zijn wagenpark. Zo helpt IVAGO schoon Gent mee aan schone lucht. Tegen 2021 rijden 106 IVAGO-voertuigen, waaronder 55 vrachtwagens, op CNG.

IVAGO staat als dienstverlenend bedrijf in voor het realiseren van een duurzaam afval- en materialenbeheer bij huisgezinnen en bedrijven: van preventie tot verwerking en opwekking van energie. IVAGO draagt mee zorg voor de netheid van het openbaar domein. Het leidmotief van IVAGO is dan ook zeer toepasselijk nl. “IVAGO, elke dag voor u op pad. “ Voor meer informatie kunt u terecht op de website van IVAGO (www.ivago.be).

We danken IVAGO voor het gestelde vertrouwen in ons bedrijf en onze producten!!!

MOL is op zoek naar lassers en monteerders. Neem contact op met onze personeelsdienst