Onlangs werd bij Milieuservice Hoeksche Waard uit Strijen (Nederland) een nieuwe VDK PUSHER 4000 afgeleverd. Dit voertuig is intussen al de 2de VDK die zal ingezet worden bij Milieuservice Hoeksche Waard. Het voertuig werd voorzien van een laadbak van 22m³ en een multifunctionele EUROLIFT/CB011 containerbelading waarmee een veelheid aan containers geledigd kunnen worden, inclusief de industriële Eurotainers. Daarnaast werd het voertuig ook nog uitgerust met een geijkt weegsysteem van AE Weighing Systems uit Turnhout (België). De PUSHER 4000 werd gemonteerd op een DAF FAG-chassis.

Milieuservice Hoeksche Waard is een middelgroot, zelfstandig familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de inzameling en verwerking van afval- en reststoffen en de afzet van secundaire grondstoffen.
Sinds de oprichting in 1991 heeft Milieuservice Hoeksche Waard zich altijd goed kunnen onderscheiden door haar klanten centraal te stellen en deze te voorzien van persoonlijke aandacht en op maat gesneden oplossingen voor elk afvalvraagstuk. Het is daarom niet voor niets dat meer dan 75% van hun klanten al meer dan 15 jaar van hun diensten gebruik maakt..!

Wenst u meer informatie over Milieuservice Hoeksche Waard? Bezoek dan hun mooie website! (https://milieu-service.nl/ )

We danken Milieuservice Hoeksche Waard voor het gestelde vertrouwen in ons bedrijf en onze producten!!!

MOL is op zoek naar lassers en monteerders. Neem contact op met onze personeelsdienst