Werkplaatsleider herstellingen Trailers & Trucks

Mol cy … een bedrijf met een uitgebreid productgamma, een innovatieve aanpak, een wereldwijde marktbenadering en een uitstekende reputatie is op zoek naar iemand om de afdeling herstellingen van trailers en trucks als meestergast te versterken.

Jouw rol ….

U helpt mee om de organisatie van de afdeling vlot te laten verlopen door het werk voor te bereiden en de verschillende techniekers correct aan te sturen.  Je bent zelf aanwezig op de werkvloer van de herstellingsafdeling, en helpt hands on mee waar mogelijk.

Je hebt dagelijks contacten met klanten en chauffeurs.

Je kan zelfstandig werken, stressbestendig en beschikt over een probleemoplossend vermogen.

Onze rol …

We bieden interne opleiding van de verschillende producten, werkzekerheid, een prettige werkomgeving in een moderne recent gebouwde en goed uitgeruste werkplaats,  en een verloning naargelang ervaring en capaciteiten.

Mol wil een goede en aantrekkelijke werkgever zijn waar medewerkers zich thuis voelen, zich kunnen ontwikkelen én van elkaar leren.

Ben je enthousiast?  Neem contact op met onze recruiter Tom Neirinck op het nummer 051/70 86 89 of mail jobs@molcy.com.  We maken graag kennis met jou!

MOL is op zoek naar lassers en monteerders. Neem contact op met onze personeelsdienst