Service mecanieker

Mol cy … een bedrijf met een uitgebreid productgamma, een innovatieve aanpak, een wereldwijde marktbenadering en een uitstekende reputatie is op zoek naar iemand met passie voor hun werk.

Om onze hersteldienst-op-de weg te versterken zijn we op zoek naar jou!

Jouw rol ….

Je zal instaan voor service werkzaamheden aan industriële voertuigen bij de klanten.  Je geeft technische opleidingen over de werken van nieuwe voertuigen bij aflevering van nieuwe voertuigen.  Je bent flexibel ingesteld en hebt geen 9 to 5 mentaliteit.

Je hebt reeds praktijkervaring en kan daarrdoor problemen analyseren en oplossen.  Communicatie in het Nederlands als in het Frans zijn geen probleem.

Je kan mechanische, elektrische en hydraulische tekening interpreteren.  Je bent vlot in omgang en ben stressbestendig.

Onze rol …

We bieden interne en externe opleiding, werkzekerheid, een prettige werkomgeving en een verloning naargelang ervaring en capaciteiten.

Je wordt bijgestaan door een sterk team en zal een volledig uitgeruste service bestelwagen, gsm en laptop ter beschikking krijgen.

Mol wil een goede en aantrekkelijke werkgever zijn waar medewerkers zich thuis voelen, zich kunnen ontwikkelen én van elkaar leren.

Ben je enthousiast?  Neem contact op met onze recruiter Tom Neirinck op het nummer 051/70 86 89 of mail jobs@molcy.com.  We maken graag kennis met jou!

MOL is op zoek naar lassers en monteerders. Neem contact op met onze personeelsdienst