Ontwerpingenieur

Mol cy … een bedrijf met een uitgebreid productgamma, een innovatieve aanpak, een wereldwijde marktbenadering en een uitstekende reputatie; is op zoek naar iemand met passie voor techniek.

Om onze ontwerpafdeling te versterken zijn we op zoek naar jou!

Jouw rol ….

Als ontwerpingenieur schiet je uit de startblokken zodra een ontwerp wordt aangevat.  Je analyseert daarbij de wensen en noden van de klant.  Het uitdenken van constructies om een special truck te ontwerpen is 1 van de voornaamste opdrachten.  Tijdens het selecteren van noodzakelijk onderdelen (transmissie, motor, banden …) zal je nauwe contacten moeten onderhouden met leveranciers en klant.  Eventueel zal je naar het buitenland moeten reizen om de opdracht tot een goed einde te kunnen brengen en verdere contacten met de klant te onderhouden.  Bij voorkeur is een technische opleiding zoals graduaat of industrieel ingenieur electromechanica gewenst.

Onze rol …

We bieden interne en externe opleiding, werkzekerheid, een prettige werkomgeving en een verloning naargelang ervaring en capaciteiten.

Mol wil een goede en aantrekkelijke werkgever zijn waar medewerkers zich thuis voelen, zich kunnen ontwikkelen én van elkaar leren.

Ben je enthousiast?  Neem contact op met onze recruiter Tom Neirinck op het nummer 051/70 86 89 of mail jobs@molcy.com.  We maken graag kennis met jou!

 

 

 

MOL is op zoek naar lassers en monteerders. Neem contact op met onze personeelsdienst