Mol cy … een bedrijf met een uitgebreid productgamma, een innovatieve aanpak, een wereldwijde marktbenadering en een uitstekende reputatie is op zoek naar iemand om onze R&D afdeling  te versterken bij de afdeling VDK Waste Systems.

Jouw rol ….

U helpt mee om de planning van onze productie voor te bereiden en te optimaliseren.  Daarbij zal je aangestuurd worden door de verantwoordelijke planning.  Je zal veelvuldig aanwezig zijn in de productie afdelingen en daar meedenken met de chefs.

Je bent administratief sterk en werkt nauwkeurig.  Je kan zelfstandig werken, stressbestendig en beschikt over een probleemoplossend vermogen.

Onze rol …

We bieden interne opleiding van de verschillende producten, werkzekerheid, een prettige werkomgeving en een verloning naargelang ervaring en capaciteiten.

Mol wil een goede en aantrekkelijke werkgever zijn waar medewerkers zich thuis voelen, zich kunnen ontwikkelen én van elkaar leren.

 

Ben je enthousiast?  Neem contact op met onze recruiter Tom Neirinck op het nummer 051/70 86 89 of mail jobs@molcy.com.  We maken graag kennis met jou!

 

MOL is op zoek naar lassers en monteerders. Neem contact op met onze personeelsdienst