Commerciele medewerker

Mol cy … een bedrijf met een uitgebreid productgamma, een innovatieve aanpak, een wereldwijde marktbenadering en een uitstekende reputatie is op zoek naar iemand om de afdeling VDK Waste Systems te versterken als commercieel medewerker

Jouw rol ….

Als commercieel mederwerker ben je in deze dynamische functie het aanspreekpunt voor klanten en collega’s.  Tot je takenpakket behoren diverse klant- en verkoopgerichte taken.  Denk daarbij aan het opstellen van offertes, het administratief afwikkelen van orders en het ondersteunen van onze verkoopsdienst.  Ook ontvang je zelf klanten die het bedrijf bezoeken.

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met bij voorkeur een bachelor opleiding, eventuele technische interesse is een pluspunt.  PC toepassingen als Word, Excel, Outlook zijn alvast geen onbekende voor jou.  Je hebt een gezonde dosis verantwoordelijkheidszin, doorzettingsvermogen en bent in staat om zelfstandig te werken.  Omwille van de internationale contacten heb je een goede beheersing van  Nederlands, Frans en eventueel Engels.

Onze rol …

Het bedrijf biedt je een afwisselende en verantwoordelijke functie in een internationale, dynamische werkomgeving.  Binnen het bedrijf zijn voldoende opleidingen aanwezig om je verder te ontwikkelen.

Mol wil een goede en aantrekkelijke werkgever zijn waar medewerkers zich thuis voelen, zich kunnen ontwikkelen én van elkaar leren.

Ben je enthousiast?  Neem contact op met onze recruiter Tom Neirinck op het nummer 051/70 86 89 of mail jobs@molcy.com.  We maken graag kennis met jou!

MOL is op zoek naar lassers en monteerders. Neem contact op met onze personeelsdienst