Commercieel technisch verkoper

Als commercieel-technisch medewerker zal je in eerste instantie instaan voor de ondersteuning van de aanwezige technisch commerciële collega’s.

Je assisteert hen bij het opmaken van verkoopsbeschrijvingen voor de verschillende exportmarkten.  Je geeft de verkoopsbeschrijvingen en –wijzigingen door aan de medewerkers uit ons studiebureel die hiermee de produktiedossiers samenstellen. Je vergelijkt verkoops- en produktiebeschrijvingen en stuurt deze zo nodig bij.

Je organiseert en verzorgt de ontvangst van cliënteel bij de aflevering van de voertuigen.   Stapsgewijs leer je onze produkten en hun markten kennen en kan je meer commerciële vrijheid uitbouwen.   Eenmaal je volledig bent ingewerkt, sta je zelf in voor de prospectie en verkoop van hogervermelde voertuigen.

Je volgt uw verkoopsdossiers op vanaf de prospectie tot en met de definitieve levering. Je neemt deel aan beurzen en/of evenementen.  Je houdt ruggespraak met onze dealers in de verschillende regio’s.

Je hebt bij voorkeur een Masterdiploma behaald in een technische richting, en je hebt commerciële ambities binnen de transportsector.   Je bent zeer bedreven in het aanbrengen en ondersteunen van investeringsgoederen.  Uw commerciele flair en taalvaardigheid in het Nederlands, Frans, Engels en Duits maken van u een geboren onderhandelaar.

MOL is op zoek naar lassers en monteerders. Neem contact op met onze personeelsdienst